• Aanleg en onderhoud

Aanleg & Onderhoud

Tuinaanleg

De aanleg van uw tuin is bij A-Garden in goede handen. Wij nemen alle onderdelen van de uitvoering van uw ontwerp graag voor onze rekening – bodemkwaliteit, beplanting, bestrating, vijvers, zwembaden en alles wat er nog meer nodig is.

Onderhoud

Ook de perfecte tuin blijft niet uit zichzelf in een goede staat. Hagen moeten worden geknipt en onkruid moet worden verwijderd. A-Garden neemt deze zorg graag geheel of gedeeltelijk van u over.

Samen met u stellen we vast welke werkzaamheden nodig zijn en op basis daarvan doen wij u een jaarvoorstel voor het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin. Onze onderhoudscontracten zijn altijd maatwerk. Wilt u dat wij het volledige onderhoud voor onze rekening nemen of kiest u voor vier grote beurten per jaar? Of misschien wilt u alles zelf doen en alleen het snoeiwerk aan ons overlaten. Het is allemaal mogelijk. U bepaalt.

A-Garden geeft advies als het om welke reden ook voor u lastig wordt uw tuin zelf te onderhouden. En we kunnen natuurlijk eenmalig bijspringen om het onderhoudsniveau op een goed peil te brengen, zodat u het daarna weer zelf kunt doen.

Download onze brochure

Bel mij terug