Advies & Ontwerp

advies-en-ontwerp-370x160

U wilt een tuin die echt aan uw wensen voldoet?
Dan zijn een goed advies en ontwerp essentieel. Wij werken daarbij nauw met u samen.

Bij het eerste bezoek brengen wij uw wensen in kaart. Daarbij komt ook uw budget aan de orde. En natuurlijk besteden we ook aandacht aan de hoeveelheid onderhoud die straks nodig zal zijn.

Lees meer…

Aanleg & Onderhoud

aanleg-en-onderhoud-370x160

De aanleg van uw tuin is bij A-Garden in goede handen.

Wij nemen alle onderdelen van de uitvoering van uw ontwerp graag voor onze rekening – bodemkwaliteit, beplanting, bestrating, vijvers, zwembaden en alles wat er nog meer nodig is.

 

Lees meer…

Groenvoorziening

groenvoorziening-370x160

Groen in de openbare ruimte is onmisbaar voor de leefbaarheid in steden en dorpen. A-Garden voert al voor verschillende gemeentes opdrachten uit.

Wij beschikken over de deskundigheid, de mankracht en het materieel dat hiervoor vereist is, of het nu gaat om aanleg of om onderhoud.

Lees meer…

Interieurbeplanting

Interrieur-370x160

Groen maakt de werkomgeving een stuk plezieriger.
A-Garden kan dit zo voor u verzorgen dat u er geen omkijken naar hebt.

U hebt daarbij de keuze tussen beplanting in volle grond en hydrocultuur.

Lees meer…

Bestrating & Riolering

bestrating-en-riolering-370x160

De buitenomgeving bestaat natuurlijk niet alleen uit beplanting. Daarom realiseert A-Garden ook sierbestratingen in tuinen en bijvoorbeeld parkeerplaatsen. We zorgen dat alles in orde komt met hemelwaterafvoer, kabels, rioleringen en leidingen. Én we verhelpen verstopte rioleringen.

Lees meer…

Reiniging

reiniging-370x160

Graffiti, kauwgum, zwerfvuil, onkruid … Ontsierende verontreinigingen die het aanzien van uw pand of de omgeving daarvan schaden. A-Garden verwijdert ze efficiënt en zorgt ervoor dat het er allemaal weer netjes en aantrekkelijk uitziet.

Lees meer…